نگاهی به سالمونلا در مواد غذایی و راه های انتشار آن در افراد
عفونت سالمونلا عفونت عمومی بدن در اثر باکتری از خانواده سالمونلا است . این باکتری معمولاً لوله گوارش و دستگاه لنفاوی را درگیر می سازد. عفونت نسبتاً خفیف سالمونلا ممکن است با گاستروآنتریت ساده اشتباه گرفته شود. عفونت های سالمونلا بیشتر افراد بالای 70 یا زیر 20 سال را مبتلا می سازند (بیشترین شیوع در شیرخواران زیر یک سال است(
بیش از 2000 نوع سالمونلا شناسایی شده است که 200 نوع آنها ایجاد بیماری می کنند. دو نوع سالمونلا به نام های سالمونلا تیفی و سالمونلا پاراتیفی بوده که به ترتیب عامل دو بیماری تیفوئید و پاراتیفوئید می باشند و ما ایرانیها این دو بیماری را به نامهای حصبه و شبه حصبه میشناسیم .
سالمونلا از آن باکتریهایی است که از طریق آب و غذای آلودهمنتقل میشوند، بنابراین پزشکان توصیه میکنند برای رفع آلودگی از میوه و سبزیهایی که ممکن است به این باکتری آلوده باشند، قبل از مصرف، آنها را کاملاً شستوشو و ضدعفونی کنید و اگر احتیاج به نگهداری در دمای یخچال دارند، مطمئن شوید که در سرما نگهداری شدهاند. مقاله دریافت
- ۹۸/۰۴/۰۶